HD Cinema

Az oldal csak HD 720p-1080p filmekkel foglalkozik!!! Minden film Dolby Digital 5.1 magyar nyelvű!!! A Filmek mérete: DVD5 - DVD9

A bosszú börtönében (Lock Up)

2010.09.07. 14:30 retro.84 (törölt)

 

(színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 100 perc, 1989)

rendező: John Flynn
forgatókönyvíró: Richard Smith, Jeb Stuart, Henry Rosenbaum
zeneszerző: Bill Conti
operatőr: Donald E. Thorin
producer: Charles Gordon, Lawrence Gordon
vágó: Don Brochu, Barry B. Leirer, Robert A. Ferretti, Michael N. Knue

szereplő(k): 
Sylvester Stallone (Frank Leone)
Donald Sutherland (Warden Drumgoole)
John Amos (Meissner)
Frank McRae (Eclipse)
Sonny Landham (Chink Weber)
Tom Sizemore (Dallas)

 

Frank Leone igazi mintafegyenc. Elfogadta, hogy a korábbi bűnéért meg kell bűnhődnie, ezért a legmesszebbmenőkig betartja a börtön szigorú szabályait. Tudja, hogy a rácsokon túl alig több, mint fél év múlva egy új élet, és egy szerető barátnő várja.
Egy napon azonban a szabadulás előtt álló, illetve kisebb bűncselekményeket elkövetett elítéltek börtönéből váratlanul átszállítják Franket az ország egyik legkeményebben őrzött, szigorított fegyintézetébe. Mint kiderül az ügy háttérében a börtön kegyetlen igazgatója, Drumgoole áll, aki személyes bosszúra készül. Frank ugyanis korábban bepanaszolta Drumgoole-t az igazgató törvénytelen módszerei miatt, és ez majdnem a férfi karrierjébe került. Most azonban eljött az idő, hogy Drumgoole bosszút álljon, ezért minden módszert bevet, hogy a szabadulás előtt álló elítéltet gyilkosságra, vagy szökési kísérletre kényszerítse, meghosszabbítva ezzel újabb hosszú évekkel Leone rabságát. Frank azonban tudja, hogy mit veszthet, így amíg csak tud, ellenáll a provokációnak. De amikor már az életét is veszély fenyegeti, nem tehet mást, lépnie kell.

FORMAT..........: MKV
MÉRET...........: 3,97 GB
BiTRATE.........: 4230 Kbps
RESOLUTiON......: 1280x690
AUDiO.........: Hungarian AC3 2.0

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hdcinemas.blog.hu/api/trackback/id/tr562277699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása