HD Cinema

Az oldal csak HD 720p-1080p filmekkel foglalkozik!!! Minden film Dolby Digital 5.1 magyar nyelvű!!! A Filmek mérete: DVD5 - DVD9

Pandorum

2010.09.10. 20:43 retro.84 (törölt)

(színes, magyarul beszélő, amerikai-német horror, 108 perc, 2009) (16)
Dolby Digital

rendező: Christian Alvart
forgatókönyvíró: Travis Milloy
operatőr: Wedigo von Schultzendorff
zene: Michl Britsch
producer: Paul W.S. Anderson, Jeremy Bolt, Robert Kulzer, Martin Moszkowicz
vágó: Philipp Stahl

szereplő(k): 
Dennis Quaid (Payton)
Ben Foster (Bower)
Cam Gigandet (Gallo)
Antje Traue (Nadia)
Cung Le (Manh)
Eddie Rouse (Leland)
Norman Reedus (Shepard)

 

Az elhagyatott Elysium űrhajó fedélzetén két asztronauta Payton (Dennis Quaid) és Bower (Ben Foster) hibernálásból ébredve memóriazavarral küzd: nem emlékeznek semmire, nem tudják, hogy kik ők, honnan jöttek, mi a feladatuk. Sötétség uralkodik mindenütt, nem értik mi történt, össze vannak zavarodva, hallucinálnak és csak egyetlenegy furcsa, nyomasztó hangot hallanak a hajó gyomrából.
Bower űrhajós elindul, hogy felfedezze a misztikus űrhajót, közben rádiófrekvencián tartja a kapcsolatot társával, Payton-nal. Bowernek hamar rá kell döbbennie a borzasztó valóságra: valami a hajón rájuk vadászik, valami, ami mindenáron el akarja pusztítani őket. A hajón találkozik két másik asztronautával is, így már négyesben próbálják túlélni a túlélhetetlent. Lassan fény derül az űrhajó döbbenetes, halálos titkaira, és az utasoknak rá kell jönniük, túlélésük sokkal fontosabb, mint azt valaha is gondolták volna.

FORMAT..........: MKV
MÉRET...........: 4,22 GB
BiTRATE.........: 4420 Kbps
RESOLUTiON......: 1280x720
AUDiO.........: Hungarian AC3 5.1

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hdcinemas.blog.hu/api/trackback/id/tr612287142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása