HD Cinema

Az oldal csak HD 720p-1080p filmekkel foglalkozik!!! Minden film Dolby Digital 5.1 magyar nyelvű!!! A Filmek mérete: DVD5 - DVD9

Paranormális tevékenységek (Paranormal Activity)

2010.09.07. 18:23 retro.84 (törölt)

(színes, magyarul beszélő, amerikai horror, 86 perc, 2007) (16) 

rendező: Oren Peli
forgatókönyvíró: Oren Peli
producer: Oren Peli, Jason Blum
vágó: Oren Peli

szereplő(k): 
Katie Featherston (Katie)
Micah Sloat (Micah)
Mark Fredrichs (pszichológus)
Amber Armstrong (Amber)
Randy McDowell (Randy Hudson)
Ashley Palmer (Diane)
Tim Piper (Richard)

Egy ifjú pár, Katie és Micah új, San Diegó-i otthonukba költöznek. Egyszerű pár, egyszerű házban. Rövid idő elteltével Katie-nek olyan érzése támad, hogy nincsenek egyedül a házban. A tárgyak elmozdulnak a helyükről, furcsa zajokat hallani különböző helyekről. Micah úgy gondolja, hogy Katie csak képzelődik. Hogy ezt bebizonyítsa, videokamerát szerel be a hálószobába. Ez végzetes hiba!
Van valami megfoghatatlan a házban. Most már mindketten tudják. Naponta valami megmagyarázhatatlan dolog támadásait élik át. A szörnyű élmények minden este bekövetkeznek, és az intenzitásuk egyre csak növekszik. Az ifjú pár már az őrület határán van, kimerültek a véget nem érő borzalmas élményektől. Sötétedik, megint kezdődik az éjszaka. Ez lesz számukra az utolsó, vagy ezúttal még meglátják a napfelkeltét?

FORMAT..........: MKV
MÉRET...........: 5,15 GB
BiTRATE.........: 4420 Kbps
RESOLUTiON......: 1280x720
AUDiO.........: Hungarian AC3 5.1

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hdcinemas.blog.hu/api/trackback/id/tr152278395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása